Bel mij op nummer 06-13772118
Mei Rins

Diensten

Ik help dy graach!

Wat kost het je?

Je kunt mij al inzetten vanaf 2 uren per week ondersteuning, ik hanteer een tarief van € 42,50 (ex btw) per uur. Geen ingewikkelde abonnementsvormen waar je aan vast zit, wel flexibiliteit. Er is veel mogelijk!
 

Wat levert het je op?

Veel! :)
Minder stress, meer werkplezier, minder klachten, meer loyale klanten en meer omzet = ondernemerstevredenheid!
Ik ben ervan overtuigd dat hetgeen wat ik voor jou in enkele uren kan doen, dat je dit zelf minstens het dubbele qua tijd kost, plus bergen energie omdat je er de kennis of kunde niet van hebt. Reken maar uit, met wat je eigen (uur)tarief is, hoeveel tijd en geld je dit dus kost…
En tegelijkertijd, hoeveel je dit dus gaat opleveren! Want de tijd en energie die jij hiermee gaat besparen, kun je gaan steken in zaken die je wél liggen (en waarvan je juist energie krijgt!). Naast de hoeveelheid rust en overzicht die je op deze manier krijgt, kun je stappen zetten om verder te groeien!
 

Wie doet je wat?

Ga voor de 3 O’s -> Orde, Overzicht en Ondernemerstevredenheid!
Gun jezelf de 4 R’s!-> Rust, Ritme, Ruimte en Rinske!
Beroepsvereniging VSP
Mei-RINS is aangesloten bij beroepsvereniging
Virtueel Support Professionals

Klanten vertellen

“Aan Rinske heb je een stabiele partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Zowel administratieve, cijfermatige, als ook organisatorische klussen, ik kan het allemaal met een gerust hart aan haar over laten. Ze komt met goede ideeën en regelt het gewoon.”

Rene de Groot | Auto-TEC