Bel mij op nummer 06-13772118
Mei Rins

Diensten

Ik help dy graach!

Wat kost het je?

Geheel afhankelijk van jou, je wensen en je bedrijf maak ik graag een persoonlijke offerte op maat voor je. Geen ingewikkelde abonnementsvormen waar je aan vast zit, wel flexibiliteit. Er is veel mogelijk! Mail me op info@mei-rins.nl
 

Wat levert het je op?

Veel! :)
Minder stress, meer werkplezier, minder klachten, meer loyale klanten en meer omzet = ondernemerstevredenheid!
Ik ben ervan overtuigd dat hetgeen wat ik voor jou in enkele uren kan doen, dat je dit zelf minstens het dubbele qua tijd kost, plus bergen energie omdat je er de kennis of kunde niet van hebt. Reken maar uit, met wat je eigen (uur)tarief is, hoeveel tijd en geld je dit dus kost…
En tegelijkertijd, hoeveel je dit dus gaat opleveren! Want de tijd en energie die jij hiermee gaat besparen, kun je gaan steken in zaken die je wél liggen (en waarvan je juist energie krijgt!). Naast de hoeveelheid rust en overzicht die je op deze manier krijgt, kun je stappen zetten om verder te groeien!
 

Wie doet je wat?

Ga voor de 3 O’s -> Orde, Overzicht en Ondernemerstevredenheid!
Gun jezelf de 4 R’s!-> Rust, Ritme, Ruimte en Rinske!
Beroepsvereniging VSP
Mei-RINS is aangesloten bij beroepsvereniging
Virtueel Support Professionals

Klanten vertellen

"Ik ben super blij met de ondersteuning van Rinske in mijn bedrijf. Mijn bedrijf is in korte tijd enorm gegroeid. Het is dan fijn dat processen efficiënt en nauwkeurig verlopen.
Rinske heeft mij geholpen om zoveel mogelijk taken te automatiseren. Het makkelijker maken, zodat ik mijn kwaliteiten elders kan benutten 😊. Rinske heeft oog voor detail, is pro actief en denkt met mij mee. Ze begrijpt de missie van mijn bedrijf en is net zo bevlogen en enthousiast als ik. Dat is fijn. Klantenservice en kwaliteitsverbetering, op welk vlak dan ook, zijn haar sterkste kanten.”


Ingrid Wassenaar | Hormonen, voeding & gezondheid