Bel mij op nummer 06-13772118
Mei Rins

Reviews

Wat oaren oer my sizze:
"Ik ben super blij met de ondersteuning van Rinske in mijn bedrijf. Mijn bedrijf is in korte tijd enorm gegroeid. Het is dan fijn dat processen efficiënt en nauwkeurig verlopen.
Rinske heeft mij geholpen om zoveel mogelijk taken te automatiseren. Het makkelijker maken, zodat ik mijn kwaliteiten elders kan benutten 😊. Rinske heeft oog voor detail, is pro actief en denkt met mij mee. Ze begrijpt de missie van mijn bedrijf en is net zo bevlogen en enthousiast als ik. Dat is fijn. Klantenservice en kwaliteitsverbetering, op welk vlak dan ook, zijn haar sterkste kanten.”

Ingrid Wassenaar | Hormonen, voeding & gezondheid

“Aan Rinske heb je een stabiele partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Zowel administratieve, cijfermatige, als ook organisatorische klussen, ik kan het allemaal met een gerust hart aan haar over laten. Ze komt met goede ideeën en regelt het gewoon.”

Rene de Groot | Auto-TEC

Mijn vorige werkgever, waar ik meer dan 10 jaar met plezier heb gewerkt:

“Wij hebben Rinske leren kennen als een gedreven en klantvriendelijke medewerker die haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht.”

Ella Wiersma en Marloes Heijmans | Cyell & Beachlife

“Rinske heeft haar tanden gezet in het werk wat ze voor mij heeft gedaan. Het is een doorzetter en ze werkt nauwkeurig. Een spontane vrouw die kennis van zaken heeft. Heel prettig om mee samen te werken”

Julien Scholte | Vililiv by Juuls Jackets

Beroepsvereniging VSP
Mei-RINS is aangesloten bij beroepsvereniging
Virtueel Support Professionals